OMMERSYSSEL PÅ VÆGTEN

Klar til kamp 
Ommersyssel på vægten løber af stablen igen 12. januar til 9. marts. I skal samle 4 venner, familiemedlemmer eller kolleger på et hold. I skal finde på et navn og kunne møde op til indvejning 12. januar kl. 10.00 i Ommersysselhallen. 

Bevægelse og sundhed
I år er undertitlen på Ommersyssel på vægten sundhed og trivsel. Der er stadig en kamp på tabte kilo, men som noget nyt kan man også samle point på, hvor aktiv man har været i løbet af de 8 uger. Så både vægttab og aktivitetsniveau kommer til at tælle, når der skal findes et vinderhold efter de 8 uger. 

Tirsdagstrim
Som deltager i Ommersyssel på vægten har du mulighed for at deltage på alle de hold, der er i IF Fjorden om tirsdagen. Vi kan bl.a. tilbyde Fitness med effekt, crossfit, træning i motionscenter, badminton og spinning. 

Gåture
Der vil i perioden blive arrangeret fælles gåture enten om eftermiddagen eller i weekenden. Turene vil blive indkaldt via facebookgruppen, som I inviteres ind i, når Ommersyssel på vægten starter op. 

Lørdagstræning og brunch
Der vil være mulighed for at tilkøbe noget ekstra bevægelse om lørdagen, og slutte træningen af med fælles brunch. Lørdagstræning incl. brunch koster 120 kr. pr lørdag. Der vil være mulighed for at afprøve følgende aktiviteter; ballroomfitness, floorball, cirkeltræning, spinning, fodboldfitness, udendørstræning.

Inspirerende/motiverende foredrag
OPV-udvalget er i arbejdstøjet og vi vil finde en eller to foredragsholder, der kan fortælle om motivation og ændring og fastholdelse af motionsvaner. Kort sagt hvordan man får en sundere livsstil på den lange bane. 

Ommersyssel på vægten skydes i gang 12. januar og har du spørgsmål til konceptet inden vi går i gang er du velkommen til at kontakte Kim på24202178 eller Sanne 51906513. Prisen for deltagelse i Ommersyssel på vægten er 150 kr. pr. person.