BLIV SPONSOR

– så støtter du vores aktive fritidsliv. Du er meget velkommen til at ringe til os med evt. ønsker for klubben.

Skriv, hvis du har lyst til at sponsorere klubben.

Bliv sponsor i IF Fjorden – og bliv en del af foreningslivet.

Iffjorden blev grundlagt i 1966.
Klubben er kendetegnet ved et stærkt socialt fællesskab og glæden ved at dyrke sport. Vi holder til i Dalbyover og Ommersysselhallen hallen, hvor der dyrkes sport hele året rundt med undtagelse af skoleferierne.

Hvorfor blive sponsor i Iffjorden?
Iffjorden har over 550 medlemmer. Dertil kommer forældre, bedsteforældre, søskende, venner osv., der også har deres gang i hallen. Der er således mulighed for at nå ud til en stor gruppe af borgere i området, når man er sponsor i Iffjorden.
Et sponsorat er støtte til foreningslivet! Dit navn og logo på brystet af fx et drengehold er med til at skabe rammerne for en succesfuld klub. Et velfungerende foreningsliv er med til at engagere unge mennesker og give dem sunde interesse.

Hvad kan man sponsere?
Man kan købe et skilt, der bliver permanent placeret i hallen så længe sponsoratet løber. Man kan sponsere et hold, enten helt eller delvist.
Hvad får man til gengæld?
Som bandesponsor i Ommersysselhallen får man sit skilt hængt op i hallen, så det er synligt for alle, der besøger hallen. Som bandesponsor i Dalbyover får man et skilt op ved banen. Som tøjsponsor får man trykt tekst eller logo på spilletøj Holdsponsor: Logo på brystet på ét hold Delsponsor: Logo på ryg eller logo buks på ét hold. (Bemærk, at man kun kan blive delsponsor, hvis der er en anden delsponsor eller en holdsponsor.)
Alle sponsorer: Bliver præsenteret på klubbens hjemmeside. Får sit logo med på klubbens tryksager. Bliver inviteret til sponsorarrangement. Får mulighed for at promovere sit firma ved klubbens arrangementer.

GULD SPONSORER

SØLV SPONSORER

BRONZE SPONSORER

Dagli Brugsen, Råby, T: 86 47 30 84
Bygmester Bjarne Tovgaard, “Højmark”, Randers
Drop in Sun, Motionscentret i Ommersysselhallen
Mikkels Bilsyn T: 87 37 67 67
KLK Industri T: 86 47 60 70
Dalbyover Møbler T: 86 47 30 11
Enslev Auto v/Brian Kirban T: 86 47 46 37
Østjysk Kalkleje T: 86 47 30 21
Steens Skrotservice T: 86 47 63 63
Vognmandsgården Steen Busk T: 40 57 30 54
Peder Liljeqvist Automobiler, T: 21 80 22 11

 

BLIV SPONSOR IDAG

Send os en kort besked herunder og vi vender tilbage til dig hurtigst muligt