Project Description

 GYMNASTIK

&

FITNESS 

Herunder kan du finde information og tilmelde dig de forskellige hold

KOM I FORM

Vi har mange valgmuligheder og har du en god idé til et nyt initiativ, så sig til – vi er altid åbne for nye tiltag.

GYMNASTIK

&

FITNESS

Vi glæder os til at se dig!

TILMELD DIG HER

Du skal tilmelde dig og betale direkte fra vores hjemmeside. Du kan også booke en cykel til spinning, dog først EFTER du har tilmeldt dig.
Nyt medlem?
Lige herunder kan du oprette en profil, hvis du vil være nyt medlem i klubben.

Herefter skal du tilmelde dig et hold for at kunne deltage i en aktivitet/sportsgren.

Book en cykel

Indmeldelse og betaling i IF Fjorden gymnastik og fitness

Deltager kun på et hold
Klik på holdet under tilmelding og følg anvisningerne, når du har klikket på tilmeld.

Træn på flere hold/træn i motionscenter/spinning

Allerede medlem og tilmeldt multikontingent: Tilmeld dig de hold (også motionscenter) du ønsker at deltage på. Du bliver ikke opkrævet noget, selv om der står et beløb ud for nogle hold, fordi du har betalt multikontingent. Det er vigtigt, at du tilmelder dig de hold du ønsker at deltage på, så instruktør eller idrætsforeningen kan se dig på holdlisten og kan sende meddelelser til dig ved aflysninger eller andre tilbud i foreningen.

Allerede medlem i foreningen, men ønsker at træne i gymnastik og fitness: Betaling: Klik på “Vælg Multikontingent – binding 6 måneder”. Brug dit mobilnr/mail og den tilsendte adgangskode og tilmeld dit betalingskort.

Herefter tilmelder du dig de hold du ønsker at deltage på. Du bliver ikke opkrævet noget, selv om der står et beløb ud for nogle hold, fordi du har betalt multikontingent. Det er vigtigt, at du tilmelder dig de hold du ønsker at deltage på, så instruktør eller idrætsforeningen kan se dig på holdlisten og kan sende meddelelser til dig ved aflysninger eller andre tilbud i foreningen.

Klubmedlem: Er dit barn medlem i en afdeling, kan du tilmelde dig som klubmedlem med samme muligheder for træning, som et multikontingent.

 Nyt medlem:Indmeldelse: Klik på “nyt medlem” og opret en profil. Betaling: Klik på “Vælg Multikontingent – binding 6 måneder”. Brug dit mobilnr./mail og den tilsendte adgangskode og tilmeld dit betalingskort

Herefter tilmelder du dig de hold du ønsker at deltage på. Du bliver ikke opkrævet noget, selv om der står et beløb ud for nogle hold, fordi du har betalt multikontingent. Det er vigtigt at du tilmelder dig de hold du ønsker at deltage på så instruktør eller idrætsforeningen kan se dig på holdlisten og kan sende meddelelser til dig ved aflysninger eller andre tilbud i foreningen.

Du skal altid bruge dit mobilnr./mail og adgangskode ved tilmelding til hold eller booking af cykel til spinning.

Glemt adgangskode? Har du glemt din adgangskode klikker du bare på glemt adgangskode og skriver dit mobilnr./mail og får tilsendt en ny adgangskode fra systemet.

Udmelding

  1. Log på Medlemslogin
  2. Tryk på fanebladet Økonomi.
  3. Tryk på Kortoplysninger
  4. Tryk på den lille prik “Opsagt” ud for det abonnement, du ønsker at opsige.
  5. Tryk derefter på knappen Afmeld kort og opsig abonnement.
  6. Bekræft nu, at du vil OPSIGE abonnement OG afmelde kortet.

Har du problemer med udmelding, få hjælp ved at kontakte Sanne på 51906513

Gymnastik

Formand:
Louise Dich
Grejsvang 30, 8970 Havndal
Tlf:28513887

Næstformand:
Michelle Hougaard Knudsen

Bestyrelsesmedlemer:

Heidi Katrine Rosenberg,
Blenstrupvej 39, 8983 Gjerlev J
Tlf:52237237

Connie Asmussen
Skrænten 5, 8983 Gjerlev
Tlf. 30731230

Sanne Andersen
Dalsvinget 10, 8983 Gjerlev
Tlf. 51906513

Fitness


Nikolaj Møller Hansen, 51265241, nikolaj-7b@hotmail.com
Camilla Hald, 27 58 65 99,

Sanne Andersen, 51906513, sa.dalsvinget@gmail.com

Floorball

Kim Søgaard 30 59 44 61,
kim.v.soegaard@gmail.com

Michael Jepsen, 31 66 07 72,
michaelthjepsen@msn.com

Forældre/barn mandag i Minihallen kl. 16.30 – 17.15

Det er for mor/far og børn – indtil 3 år. Der leges, hoppes, danses og Minihallens muligheder afprøves sammen med mor og far. DER SKAL MININUM VÆRE 10 TILMELDTE BØRN FØR HOLDET OPRETTES

Krudtugler mandag i Minihallen kl. 17.30-18.15 (fra 3-5 år)

Vi leger, så bevægelser som bl.a. krybe, kravle, trille og hoppe bliver berørt. Hver gang laver vi en redskabsbane, så alle “Krudtuglerne” kan få raset ud og styrket motorikken.

Badutspring tirsdag i Minihallen kl. 17.00 – 18.00 (fra 0. klasse til 2. klasse)

Du lærer bl.a. at stå på hænder, slå en perfekt kolbøtte og springe højt op og ned. Alle kan være med, så kom drenge og piger og vær med til gymnastik, hvor der også er plads til det gode kammeratskab

Fitness med effekt tirsdag i Minihallen kl. 19.00 – 20.00 (voksenhold).

Flad mave, stærk ryg og faste lår – det har du mulighed for at få her.

Træningen er effektiv og lige til at gå til. Øvelserne udføres langsomt og kontrolleret kun med kroppens egen vægt som belastning, eneste redskaber er en træningsmåtte og ind imellem en lille bold. Alle kan deltage uanset alder og form, i øvelserne tilpasser du selv belastningen til dit niveau.

Der er fokus på at træne mave- og rygmuskler, så de kan støtte rygsøjlen optimalt og give dig en god kropsholdning og god stabilitet. Lår og ballemuskler er kroppens største, så de skal være stærke nok til at bære kroppen og aflaste ryggen. Smidighed og balance trænes, så kroppen bevarer sin bevægelighed og skader afhjælpes. ( Betaling multikontingent, når du er tilmeldt holdet)

Børne showdance onsdag i Minihallen kl. 17.30-18.15

Et hold for piger og drenge i alderen 7-10 år. Vi laver serier og freestyles til MGP-musik, mens vi får sved på panden og smil på læben. Holdet bliver kun oprettet, hvis der er min. 10 deltagere

Cross dance onsdag i Minihallen kl. 18.15 – 19.15. (voksenhold)

Cross dance er en glad motionsform, hvor vi med energiske dansetrin får pulsen op, sved på panden og smil på læben. Et hold hvor alle kan være med.

Cross Fit tirsdag 17.00 – 18.00 i Ommersysselhallen
Crossfit er en træningsform, hvor det gælder om at være alsidig i sine evner. Når du dyrker crossfit, styrker du mange forskellige dele af din krop på en gang!

Alle kan være med uanset niveau og nuværende form.

Linedance torsdag på Grønhøjskolen i Aulaen 

Et hold for nybegyndere kl. 18.30 – 19.30 og for let-øvede 19.45 – 20.45. Vi har et par sjove timer med sved på panden til dejlig musik. Du skal ikke bruge en makker til linedance men tag gerne din nabo med.

Indoor Cycling er holdtræning for fuld pedal og høj intensitet. Vi cykler til musik i korte og længere intervaller på specialkonstruerede cykler. Vi cykler både stående, siddende, stejlt op ad bakke, i eksplosiv acceleration, i tung og let tråd og meget mere. Indoor Cycling presser den enkelte udøver uanset niveau. Det er super god kredsløbstræning, der pumper ilt og næringsstoffer rundt i kroppen og styrker hjerte- og lungefunktionen. Det giver lynhurtige resultater og mulighed for hurtigt at sætte nye mål. Træningen stiller ikke store krav til koordination, og det er derfor en motionsform, som er velegnet for alle – uanset alder, baggrund og form. Alle instruktører har gennemført DGI’s instruktøruddannelse, og du bliver derfor guidet igennem alle timerne ud fra disse grundprincipper uanset instruktør eller hold. Der er mulighed for at leje sko til 10 kr. pr. gang. Husk rigeligt med væske og et håndklæde. Cyklerne er ikke nummeret, så det fungerer som “først til mølle princippet”. Det er ikke muligt at afmelde sin bookning af cykel 2 timer inden træningen starter. Hvis du ønsker en prøvetime, bedes du kontakte instruktøren for det enkelte hold. Instruktøren vil efterfølgende være behjælpelig med at booke en cykel til dig. . ( Betaling multikontingent, klubmedlem eller fitness pensionist, så kan du booke en cykel) Mandag 17.30-18.15 Onsdag: 17.30-18.30 Lørdag kl. 9.00-10.00.

Instruktører:

Ivan: 28 25 44 34

Mark: 28 56 35 95

Thomas : 29 90 65 74

Edith: 61 16 28 24

Motionscenter åbent mandag til fredag kl. 5.00 – 22.00 og weekends og helligedage kl. 5.00 – 20.00

Ønsker du at træne i vores motionscenter kan du blive medlem ved at møde personlig op. Det er muligt at blive medlem fra 15 år. Prøvetime kan bookes hos Camilla 27586599 eller Sanne 51906513. Det er muligt at få lagt et træningsprogram af vores instruktører. Nøglebrik til 100 kr. købes ved indmelding. Prisen er 150 kr. pr. måned med en binding på 6 mdr. (Betaling multikontingent)

Efterlønnere, førtidspensionister og folkepensionister kan træne for 800 kr. om året + nøglebrik. Træningen skal primært ligge i formiddagstimerne. Inkluderet i prisen er også træning på afdelingens hold og seniorgymnastik.

GØR NOGET FOR DIG SELV

FÅ NYE VENNER

BLIV MERE AKTIV